Протестна діяльність в Росії. Воронєж

18 грудня 2016 р. у м. Воронеж відбувся мітинг руху “Солідарність”, партій “Яблоко” і “ПАРНАС”, Демократичного Союзу та ряду інших опозиційних, правозахисних і антивоєнних організацій. Основними вимогами цього мітингу були: запобігти незаконним планам чиновників щодо скасування виборності мера м. Воронеж, припинення багатомільярдної чиновницької крадіжки та божевільної агресивної зовнішньої політики путінського режиму, що веде в тому числі й до подальшого зубожіння народу, а також – припинення пропаганди, політичних репресій та іншого свавілля влади.

Screenshot - 12222016 - 12:34:27 PM

20 грудня 2016 року активістами міста Воронеж був проведений антивоєнний пікет. “Війна забирає не тільки гроші, але і життя людей і ми бачили це вчора в прямому ефірі… якщо не можна захистити посла, то про яку безпеку російських громадян, взагалі, може йти мова?” – йдеться у повідомленні пабліку ВК “Западный Путь (Western Way)”.

Варто зазначити, що 27 грудня 2016 року в Воронежі відбудеться пікет за чесні вибори, проти корупції. До акції запрошуються люди, що виступають проти фальсифікацій на виборах, проти “панамських” офшорів, проти корупції. Захід вібудеться о 17:30 за місцевим часом. Місце проведення пікету – кінотеатр “Пролетарій”, пл. Нікітіна. Детальніше про захід у пабліку в соцмережі “ВКонтакте” (https://vk.com/vse_na_vybory).

Побажаємо учасникам російських мітнингів досягнути поставлених цілей. Тож продовжуємо слідкувати за розвитком протестної активності на території РФ з метою інформування та аналізу її основних подій. Подібна реклама всіх протестних акцій у Росії є дзеркальним відображенням на дестркутивну активність РФ в Україні, відповіддю на російський інтернет-тролінг, через який відбувається анонсування в Україні масових заворушень через соціальні мережі. Зокрема, йдеться про діяльність пабліку “Українська революція” (https://www.facebook.com/RevolutionUA/?fref=ts), який модерує представник бандформувань донбаських сепаратистів Сергій Жук (він же Микола Гайдук – https://www.facebook.com/mikolagayduk?fref=ts), афілійований з ФСБ. Деструктивна діяльність цієї інтернет-мережі російських тролів спрямована на організацію штучних масових безладів через Інтернет-ресурси з метою повалення конституційного ладу в Україні в інтересах РФ.

Олександр Никоноров

putin_bez_uma

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа