Пропав суддя, який засудив Тимошенко

Скандальний суддя не з’являється на судових засіданнях.

Суддя Родіон Кірєєв, який засудив екс-прем’єра Юлію Тимошенко до 7 років в’язниці у 2011 році, не з’являється на роботі. Як з’ясувалося після звільнення Тимошенко, Кірєєв зник.

Як стало відомо, на 25 лютого у Кірєєва було заплановано 10 судових засідань. Однак кабінет судді виявився порожнім. “Кірєєв у відпустці. Коли повернеться – не знаю”, – повідомила “Сегодня” помічник судді. Як з’ясувалося, наводити довідки про суддю вже почали і адвокати Тимошенко. Вони не виключають, що екс-прем’єр буде домагатися покарання для Кірєєва.

По-перше, це логічно, але не помста. Будь-яке зло має бути покаране. Вже є рішення Євросуду про те, що він діяв незаконно. Поки що заяви Тимошенко не було, але, швидше за все, вона буде. Я цікавився Кірєєвим. Таке враження, що він поїхав кудись ще минулого тижня“, – повідомив адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк.

А голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Ігор Самсін заявив, що за останні 2 тижні надійшло близько 100 скарг на роботу Кірєєва, які зараз перевіряються.
Джерело: http://tsn.ua/politika/suddyu-timoshenko-kiryeyeva-ne-mozhut-znayti-336721.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа