Профільний Комітет рекомендував Верховній Раді прийняти законопроект щодо відшкодування коштів ошуканим вкладникам вже сьогодні

Щойно парламентський Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності підтримав президентських проект Закону щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживанням у сфері банківських та інших фінансових послуг (реєстраційний номер 5390). Про це учасникам мітингу – постраждалим від дій нечесних банкірів  повідомив Представник Президента України у Верховній Раді, народний депутат  Артур Герасимов.

«Переважна більшість членів комітету підтримала президентський проект закону 5390 та рекомендувала Верховній Раді прийняти документ за основу і в цілому. В обговоренні взяли участь представники Фонду гарантування вкладів, Національного банку, делеговані представники ошуканих вкладників банку «Михайлівський». Комітет вивчив їх пропозиції, після чого вони також висловили підтримку законопроекту та його прийняттю в цілому», – повідомив Артур Герасимов. 

Наступним кроком прийняття законопроекту 5390, за словами народного депутата, стане винесення його сьогодні до сесійної зали на вечірньому пленарному засіданні. 

Нагадаємо, проект закону 5390 дозволить державі повернути втрачені кошти постраждалим від дій нечесних банкірів та запобігти зловживанням у банківській сфері у майбутньому.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Tue, 15 Nov 2016 15:44:00 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа