Профільний комітет не хоче розглядати на сесії антиофшорні проекти Тимошенко

Голова робочої групи з питань підготовки антиофшорного законодавства Ніна Южаніна сьогодні повідомила журналістам, що у п’ятницю, 20 травня, народним депутатам буде представлено напрацьовані тексти законопроектів.

«Ми провели два повноцінних засідання, за участю близько 60 експертів, представників асоціацій та бізнесу. Предметом нашої роботи є пакет законопроектів, які пов’язані з унеможливленням розмивання податкової бази в Україні. Ми вже обговорили законопроект, що стосується одноразового декларування, про внесення змін до законодавства щодо валютної лібералізації в цій частині. Вважаю, що тексти цих законопроектів буде остаточно погоджено на засіданні робочої групи у п’ятницю», – повідомила Ніна Южаніна.

За словами Ніни Южаніної, робоча група склала концепцію та графік підготовки законодавства із запобігання розмиванню податкової бази.

«Концепція з вирішення проблеми підтримана всіма учасниками робочої групи. Заяви Юлії Тимошенко, щодо нерозгляду її законопроектів, не відповідають дійсності. Законопроекти 4380 і 4381 розглядаються в комітеті Верховної Ради, навіть незважаючи на те, що більшість членів комітету проголосували за невключення в порядок денний цієї сесії даних законопроектів», – заявила Ніна Южаніна.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23]); Mon, 16 May 2016 14:58:11 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа