Проект реабілітації ветеранів АТО отримав допомогу від львівської компанії

Вже вдруге унікальний проект «Друг Героя» з реабілітації ветеранів АТО за допомогою собак-терапевтів отримав допомогу від компанії Kormotech. Друга партія безкоштовних раціонів для собак-учасників проекту доставлена волонтерам!

 

250 кг сухих раціонів отримали волонтери проекту для харчування своїх вихованців. Про те, що партія успішно доставлена, повідомляє команда проекту на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ріккі відповідально виконав завдання від усіх собак нашого проекту, особисто забрав чергові 250 кг корму. А також, як справжній терапевт, він продемонстрував всім співробітникам транспортної компанії, які чудові, лагідні, корисні і розумні собаки-терапевти, – йдеться у повідомленні. – А ми і наші собаки дуже вдячні компанії Kormotech за постійну і таку важливу для нас допомогу!»

unnamed

Водночас, компанія відправила притулкам Донбасу ще 750 кг сухого безкоштовного корму в межах Всеукраїнської ініціативи «Не залишай нас в АТО».

«Друг Героя» – це спільний канадсько-український проект, суттю якого є реабілітація ветеранів АТО за допомогою спеціально навчених собак. Це має назву каністерапія, а застосовується вона, наприклад, у випадках пост-травматичного синдрому.

Інформаційна довідка

Компанія Kormotech понад 12 років працює на ринку товарів для тварин.  Kormotech – це два високотехнологічні заводи, що виготовляють сухі та вологі корми для котів та собак, рівних яким немає в Україні. Компанія належить до трійки лідерів українського ринку кормів для домашніх улюбленців. Виробничі потужності розташовані на Львівщині, де і виготовляються перші українські торгові марки кормів для котів і собак. Компанія реалізовує свою цінність любові до тварин не лише завдяки якісній продукції, а ще й низкою соціальних проектів, покликаних зробити життя чотирилапих в Україні кращим. Понад 28 000 кг безкоштовних кормів від Всеукраїнської ініціативи «Не залишай нас в АТО» відправлені на Донбас з листопада 2014 року.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа