Про зацікавлених у нападі на мобільну антиконтрабандну групу, яка вчора потрапила в засідку

Ми писали про напад на мобільну групу боротьби з контрабандою тут: https://ukrpohliad.org/news/v-luganskij-oblasti-rozstrilyana-grupa-borotby-z-kontrabandoyu.html
З’явилась нова інформація про загибель двох учасників  групи (вчора про те, що він проінформований про це натякав голова ЛВЦА у своєму ФБ)

Маю аудіозапис від 29 серпня. Вбитий сьогодні Андрій «Ендрю» Галущенко (+2 вбитих крім нього, є і поранені), який боровся з контрабандою в районі Щастя розповідає про погрози з боку комбрига 92-ї бригади, полковника Віктора Дмитровича Николюка (позивний – Вєтєр). А також про попередній обстріл машини…

Ендрю: А що робить… Інакше якби, ну… Віктор Дмитрович Ніколаєнко, він же «Вєтєр»…
Я: Я стрєльну сигарету…
Ендрю: …Він же «Вєтєр», він же комбриг 92-ї механізованої бригади. Ми з ним так сідаємо, і він каже: «Що, копаєш на мене?». Я кажу: та да. Що, кажу, хочеш ДРГ на мене навести? «Та да». От і поговорили.
Я: Ну ясно, всьо пропало…
Ендрю: Ні, нічого не пропало, все нормально! Сьогодні обстріляли нашу машину. При тому, буквально у пів км від штабу бригади 92-ї.
Я: ДРГ…
Ендрю: Та. Стріляв снайпер. Три кульових отвори 7,62 якраз там, де мали сидіти водій і пасажир.
Я: Машина порожня була?
Ендрю: Вони вийшли «до вєтру», як-то кажуть. Тавтологія (сміється). Вийшли, машина стояла на узбіччі. Я не знаю, стрілець чи бачив, що вони залишили машину, чи ні. Бронювання не витримало. Кулі пройшли через салон, зрикошетили, десь зайшли через торпеду всередину. І це обстріл був не на передовій. Не при затриманні контрабанди.
Я: Але на це не проблема була б списати….
Ендрю: Так. Просто йде вже залякування. Що «рєбяти, ви починаєте нас дратувати – снялісь, уєхалі атсюда».

Посилання 1: https://vk.com/video5221368_171389477

Посилання 2: http://youtu.be/4_pu2tY3KqY (на YouTube чомусь повільно завантажується, може поки що не відкриватися)

Посилання 3: http://www.ex.ua/807039486500

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа