Про людей, які творили нову Україну, живучи значно менше, ніж Найємові 5000

Дорогий Mustafa Nayyem, я абсолютно згідний, що нормально жити на 5000 грн (навіть з їдальнею де на 30 грн можна їсти стейки) – складно. І тим не менше, це можливо, повір мені. Я розкажу тобі про таких людей. Ці люди публічно кинули виклик Януковичу, і він перетворив їх життя в пекло. Вони не могли ніде працювати, бо на фірми всіх знайомих, родичів, друзів приїжджало СБУ і пресувало по повній. Навіть близькі люди їм не допомагали, бо боялися втратити роботу. Їм довелось продати свої хороші автомобілі і пересісти на ланос і метро. Вони забули про iphone, macbook, відпочинок в Туреччині і Єгипті, а хороші ресторани вони бачили тільки на заходах “справжніх” громадських організацій. Офіс у цих людей був всього лише 16 кв. м., бо будь-які гроші слід було тратити на протистояння з Януковичем. Але знаєш, вони не кинули свою маленьку партію в цей момент. Навпаки вони зціпили зуби, і жили взагалі за копійки. Вони боролися з режимом як леви, хоча в будь-яку хвилину вони могли взяти з регіоналів грошима і не паритись за своє майбутнє. І коли прийшов відповідальний момент, ти написав пост, а ці люди піднімали революцію в Києві і областях. Саме ці люди перші почали вигрібати за Євромайдан, від тітушок і ментів. Але ніхто з них не здавався, не продався, і не зрадив свої ідеали. При цьому жили вони і далі за копійки, а більшість взагалі жили з того що їли на Майдані.
Сьогодні ці люди не стали депутатами. Бо і далі не шукали легких шляхів. Не торганули своїми цінностями. А ти ним став. Так, не напружуючись. Підфартило. Разом з тобою також стали депутатами люди, які мені клялись, що не підуть в політику, а якщо підуть, то тільки з нами.
Тому на завершення я тобі хочу сказати, що жити можна і на 2000 гривень. Питання в тому, хто і чим готовий жертвувати заради змін в країні. Питання в тому, що в комфортних класних умовах зміни ніколи не наступають, бо в них просто немає потреби!
Успіхів! Ви ж прийшли творити зміни в раді? З нетерпінням чекаю на них.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа