Пріґожину довелося визнати, що ваґнерівці все ще не можуть взяти Бахмут

yevhen-pryhozhyn_large

Фінансист ПВК Ваґнер євген пріґожин заявив 4 червня, що українські сили, можливо, відновили позиції в південно-західній частині Бахмута, підтвердивши  українські повідомлення про те, що ЗСУ утримують позиції на південно-західних околицях міста. Окупанти намагалися відновити свої позиції, але безуспішно.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни

Пригожин заявив, що за деякими неперевіреними повідомленнями, українські сили встановили спостережні пости на південно-західній околиці Бахмута.

Пріґожин також рекомендував російським військам у Бахмуті вжити заходів, якщо ці повідомлення відповідають дійсності. Заступник міністра оборони України Ганна Маляр та інші українські офіційні особи постійно повідомляють, що українські сили утримують позиції на південно-західній околиці Бахмута з 20 травня, в цей час пріґожин говорив, що він, начебто, захопив місто. Попри це Бахмут росіяни не взяли.

Відомо, що російські війська провели штурми навколо Бахмута 4 червня. Атакувати намагалися в районі Іванівського та Білої Гори. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив, що співвідношення втрат російських сил до українських у Бахмуті становить 7,5 : 1.

Нагадаємо, що днями Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський побував на Бахмутському напрямку та відвідав позиції підрозділів Сил оборони. За його словами, на Бахмутському напрямку російська армія продовжує зазнавати значних втрат.

Джерело: bahmut.in.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа