Президентська гонка в США: правила дебатів між Трампом і Гарріс на каналі ABC

Канал ABC затвердив правила дебатів між кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом і демократкою Камалою Гарріс, які відбудуться 10 вересня.

Про це повідомив ABC News.

Дебати мають відбутися в Національному конституційному центрі у Філадельфії. Модераторами зустрічі стануть ведучий і головний редактор програми World News Tonight Девід Мьюїр та ведуча програми Prime Лінсі Девіс.

Під час дебатів кандидати стоятимуть за трибунами — вони не матимуть права взяти із собою попередньо зроблені нотатки або інший реквізит. Ручку, блокнот і пляшку води Трамп і Гарріс отримають на місці.

На дебатах не буде глядачів, питання ставитимуть лише модератори, а мікрофони вмикатимуть для кожного з кандидатів тоді, коли той відповідатиме. На відповідь Гарріс та Трамп матимуть по дві хвилини, також у них буде додатковий час на спростування та уточнення — по дві та одній хвилині відповідно.

Ані республіканець, ані демократка не матимуть вступного слова, а їхні завершальні промови триватимуть по дві хвилини.

Загальна тривалість зустрічі — 90 хвилин з двома рекламними паузами, під час яких кандидати не зможуть спілкуватися з представниками своїх предвиборчих кампаній.

Нагадуємо, що президентські вибори у США заплановані на 5 листопада цього року. 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа