Президентська фракція хоче цього тижня розглядати питання Генпрокурора

Про це народний депутат, заступник Голови фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Гринів повідомив під час засідання Погоджувальної ради.

За словами Гриніва, фракція «Блок Петра Порошенка» наполягає на тому, щоб цього тижня в порядку денному були законопроекти, які стосуються реформи охорони здоров’я.

«Фракція вважає необхідним внести в порядок денний на цей тиждень законопроекти про охорону здоров’я. В профільному комітеті знайшли погодження багато з цих законів. Це стосується кожного і є важливими питанням роботи нашого парламенту», – сказав Ігор Гринів.

Він також зазначив, що друге важливе  питання, яке потребує негайного внесення в порядок денний,  законопроект «Про зміни до закону про прокуратуру» №4469.

«Немає можливості відкладати далі  це питання. Відсутність Генерального прокурора на сьогоднішній день створює напругу в суспільстві. Ми наполягаємо на тому, щоб вже сьогодні в порядку денному це питання було», – зазначив заступник Голови фракції.

Він також додав, що Президент цього тижня внесе в Парламент кандидатури до Центральної виборчої комісії.

«Інформую, що Президент закінчив консультації з фракціями стосовно нового складу ЦВК і вже цього тижня внесе кандидатури в Парламент», – сказав Гринів.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23]); Tue, 10 May 2016 10:42:30 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа