Президент СКУ обговорив з Головою Баварського Парламенту стабільність Европи

30 червня 2017 р. під час робочого візиту до Мюнхена, Німеччина, Президент Світового Конґресу Українців (СКУ) Евген Чолій зустрівся з Головою Баварського Парламенту Барбарою Штамм та високопосадовцями Баварії, щоб обговорити питання про підтримку України та забезпечення миру і стабільності в Європі.
У ході зустрічей Президент СКУ подякував Німеччині за провідну роль у переговорах “нормандського формату” та за підтримку України в різних сферах, включно з гуманітарною. Евген Чолій закликав Німеччину і далі непохитно сприяти захисту територіальної цілісності України та здійснювати тиск на Російську Федерацію, поки вона цілком не виконає Мінські домовленості та не деокупує Крим.

baw-parlЗліва направо: Д. Шевченко, Л. Шрамко, Е. Чолій, Б. Штамм та М. Ярошевич

Рівнож Президент СКУ закликав цікавитись питанням українських політичних в’язнів у окупованому Російською Федерацією Криму і території Донбасу та в Російській Федерації.
Оскільки складником гібридної війни Російської Федерації є дезінформація, спрямована на представлення України як невдалої держави, Евген Чолій поінформував про значний прогрес України, яка реформується, модернізується, євроінтегрується, поборює корупцію та має великі можливості для економічного розвитку. У цьому контексті Президент СКУ закликав Баварію посилити співпрацю Мюнхена з містом-побратимом Києвом.
Разом з цим Евген Чолій закликав владні структури Баварії тісніше співпрацювати з рамках співпраці міст-побратимів, Мюнхена і Києва.
Під час зустрічей Президента СКУ супроводжували Голова ОУОН Леся Шрамко, Директор Представництва СКУ зі зв’язків з міжнародними організаціями в Брюсселі Марина Ярошевич та Консул України в Мюнхені Дмитро Шевченко.
“Світовий Конґрес Українців закликає Німеччину до подальшої активної підтримки України в захисті її територіальної цілісності та до сприяння її економічному розвитку,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Список осіб, з якими зустрівся Президент СКУ:
Віґанд Ґуннар, Керівник Департаменту в справах Європейського Союзу та міжнародних відносин Баварської канцелярії

baw2Зліва направо: Д. Шевченко,  А. Фрьоба, Ґ. Віганд, Е. Чолій, М. Ярошевич та Л. Шрамко

Віпке Дороті, представник фракції Християнсько-соціального союзу, міська рада Мюнхена Баварії, Виконавчий директор Академії Християнсько-соціального союзу Баварії

baw6Зліва направо: М. Ярошевич, Е. Чолій, Л. Шрамко, Д. Шевченко та Д. Віпке

Геґенберґер Рената, Голова Відділу з міжнародного співробітництва при міській раді Мюнхена

baw3Зліва направо: Е. Чолій, Р. Геґенберґер та Л. Шрамко

Йорґ Маттіас, Виконавчий директор фракції Соціал-демократичної партії, міська рада Мюнхена

baw4Зліва направо: М. Йорґ, А. Райсль, Е. Чолій, М. Ярошевич та Л. Шрамко

Нефф Ґабріелє, Заступник голови фракції партії Вільного права, прозорості та громадських ініціатив, міська рада Мюнхена

baw5Зліва направо: Л. Шрамко, Е. Чолій, Ґ. Нефф, Д. Шевченко та М. Ярошевич

Райсль Александер, Голова фракції Соціал-демократичної партії, міська рада Мюнхена
Фрьоба Андреа, Заступник керівника Відділу із відносин з країнами Центральної та Східної Європи Баварської канцелярії
Штамм Барбара, Президент Баварського Парламенту

З інформацією про зустріч з Головою Баварського Парламенту Барбарою Штамм можна  ознайомитись на веб-сайті Баварського Парламенту.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа