Прес-анонс Від побитих до вбитих: непокаране зло зростає Пам’ятаємо 30.11.2013

ПРЕС-АНОНС

 30 січня, в четвер

з 13.00 до 14.00

 У Києві та по всій Україні

пройде акція

 “Не бийся – вийде мільйон! Не бійся – вийде мільйон!“.

 Люди вийдуть із плакатами на перехрестя та в інші людні місця, щоб нагадати про жертв силовиків. У цей день минає два місяці із часу побиття учасників столичного Євромайдану. Акція продемонструє здатність людей мобілізуватися. Також це – нагадування владі, що люди не забудуть і далі наполегливо вимагатимуть покарати винних у незаконному застосуванні сили.

30 січня виповнюється два місяці відтоді, коли правоохоронці жорстоко побили учасників Євромайдану в Києві. В результаті розгону були нанесені тілесні ушкодження близько сотні мирних активістів. В наступні дні понад мільйон громадян вийшли на центральну площу столиці на знак протесту проти злочинних дій влади.

30.01.2014 о першій дня пройде всеукраїнська акція «НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН!» з метою нагадати про трагічну подію та мобілізувати українців на захист своїх прав.

Формат акції: група людей (мінімум троє) з 13:00 до 14:00 виходить на перехрестя (або інше людне місце) із прапором України та плакатом «ВІД ПОБИТИХ ДО ВБИТИХ: НЕПОКАРАНЕ ЗЛО ЗРОСТАЄ ПАМ’ЯТАЄМО 30.11.2013». У такий спосіб ми нагадаємо про трагічні події ночі 30 листопада та будемо закликати громадян підтримувати один одного та захищати свої права.

Охочі взяти участь у акції зголосяться на скриньку [email protected], вказавши місце, де планують стояти — місто, перехрестя вулиць/площа, контактне ім’я, телефон.

Макети плакатів і листівок доступні на сторінці Громадського сектору Євромайдану http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan). Безкоштовно прапори та листівки для акції можна буде отримати у Києві на Майдані Незалежності у Києві 30.02.2014 з 11:00 до 12:30 (поруч із дерев’яними будиночоками біля ялинки).

Фото з місця проведення учасники акції надішлють організаторам на [email protected]. Їх буде розміщено на сторінці Громадського сектору Євромайдану (http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа