Прес-анонс. Інструмент свободи на Грушевського. 10.02.14

ПРЕС-АНОНС

Інструмент свободи

10 лютого 2014

12:00

вул. Грушевського, барикади перед урядовим кварталом

У місці найсильнішого протистояння з силовиками, на барикаді на Грушевського, активісти Громадського сектору Євромайдану встановили піаніно. Там відбудеться символічний концерт за участі відомих музикантів Майдану: Руслани, Антуанетти Міщенко, Піаніста-Екстриміста.

У підтримку всеукраїнської акції «Інструмент свободи», яка стартувала в суботу 9 лютого в понад 10 містах, зокрема й Донецьку, активісти Громадського сектору Євромайдану влаштують концерт. У місці найсильнішого протистояння встановлюємо вже звичний символ укаїнського спротиву, який згуртовує довкола себе людей — піаніно.

Ми переконані: мистецтво і музика – це сили, яким нічого не можуть протиставити ті, хто хоче крові та насильства. Мистецтво надає сенсу діям і веде до інтелектуального, а не силового вирішення непорозумінь. Ми віримо, що цей жест допоможе нам зрушити в бік розуміння та діалогу.

Відбудеться символічний фортепіанний концерт за участі відомих представників майдану:

Руслани, Антуанетти Міщенко, Піаніста-Екстриміста.

Вільним людям — вхід вільний.

“Інструмент свободи” – рух, що поширюється по всій Україні. Місцеві активісти встановлюють на Майданах своїх міст жовто-блакитні піаніно. Мирний спротив не спиняється перед свавіллям властей не тільки в центрі й на заході, але й на півдні і сході країни. Відбуваються концерти професіоналів, аматорів, де це можливо – інструмент залишається на вулиці постійно як громадський, на якому може заграти будь-хто охочий.

Прес-центр Громадського сектору Євромайдану

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа