«Правий сектор» змусив депутатів Овідіопольської селищної ради надати землю для храму УПЦ КП

«Правий сектор» змус_ив депутатів Овідіоп_ольської селищної ра_ди  надати землю для_ храму УПЦ КП

Депутати Овідіополької селищної ради на своїй десятій сесії відмовили общині Української православної церкви Київського патріархату у виділенні землі під спорудження храму. У відповідь на це, патріоти Овідіополя, а також одеський «Правий сектор» повністю заблокували сесійну залу.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Одеської облорганізації ГО «Правий сектор» Сергій Стерненко, патріоти не мають наміру закривати очі на те, що депутати селищної ради працюють лише в інтересах Російської православної церкви Московського патріархату, яка офіційно підтримує збройну агресію проти нашої держави.

Своє повідомлення Сергій проілюстрував влучною карикатурою та власними світлинами, на яких бачимо московських «батюшок», які хотіли потрапити на сесію. А нижче вже з’явилася ціла низка коментарів. Сергій Солтасюк: «Нехай помахають кадилом….може стіни розійдуться». Олеся Денисенко: «Сергію, розверніть їх у бік російського кордону і дайте їм копняка для прискорення. Хто вони такі, щоб виступати проти української церкви в Україні?».

2 Московські попи прийшли на сесію селищної ради

На наступній сесії Овідіопольської селищної ради, яка відбулася у середу, 31 серпня, активістам «Правого сектору» і патріотам Овідіополя вдалось переконати депутатів демонополізувати релігійне життя в районі. Не зважаючи на те, що так само під стінами стовбичили московські попи, депутати під тиском громадськості, яка знову заблокувала сесію, таки проголосували за виділення землі приходу Української православної церкви Київського патріархату, яку місцева громада не могла отримати понад останніх 10 років. «Додавили!», – написав з полегшенням Сергій Стерненко.

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа