Правий Сектор протестує проти “донбаських законів” і обіцяє не припиняти визвольної боротьби

Джерело: Від:   Правий Сектор [email protected] «Правий сектор» висловлює рішучий протест проти ухвалення Верховною Радою законів про особливий статус Луганської і Донецької областей та про амністію терористичних угрупувань. Цими законами фактично легалізуються війська окупантів на нашій території. Окрім того, ми та майбутні покоління будемо змушені з власної кишені задовольняти фінансові забаганки терористів, що вбивали наших побратимів на фронті.

Заявляємо, що ці закони є нічим іншим, як капітуляцією перед зовнішнім агресором та зрадою національних інтересів. Це зневага до пам’яті всіх, хто загинув у цій війні. Зрада кожного українця, який боровся за свободу та незалежність нашої держави.

«Правий сектор» вимагає від Президента не підписувати жодних законів «про капітуляцію». І обіцяє не припиняти визвольної боротьби.

Закликаємо всіх свідомих громадян, кому не байдуже майбутнє України, 17 вересня об 11.00 прийти до Адміністрації Президента. Наш протест буде спрямовано на збереження територіальної цілісності та продовження боротьби проти терористів та окупантів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа