Правда про військові втрати на війні в Україні

Правда про військові втрати на війні в Україні.

Прочитайте мої публікації в серпні про військові втрати на війні в Україні http://on.fb.me/1xfSF2t. Стосовно втрат українських військових та втрат бойовиків і російських військових.

Зазначу, що після моєї попередньої публікації 04.09.2014, щодня на протязі тижня я зустрічаю в ЗМІ заяви РНБО про втрати і вони нижче тих, які я вказав. І на протязі тижня втрати зростали, а РНБО продовжував називати кількість загиблих нижче, ніж вказану мною в минулий четвер. Тобто вони нагло і цинічно брешуть. Потрібно гнати в шию таке РНБО.

У Вікіпедії окрім російської брехні і пропаганди, з якою я борюся в рамках операції “Відновлення правди” http://on.fb.me/1tKzf3i, також можна знайти важливу (і, хочеться вірити, правдиву) інформацію. Зокрема про військові втрати під час інтервенції Росії в Україну: як з боку України, так і з боку Росії.

Наведу сьогоднішні дані. В статті “Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну” https://uk.wikipedia.org/wiki/Втрати_силових_структур_внаслідок_російського_вторгнення_в_Україну_(2014) наводиться поіменний перелік загиблих українських військових. На початку вересня статтю розбили на дві. Нові дані розміщені в статті “Втрати силових структур внаслідок вторгнення в Україну російських військових формувань з 24 серпня 2014 року” https://uk.wikipedia.org/wiki/Втрати_силових_структур_внаслідок_вторгнення_в_Україну_російських_військових_формувань_з_24_серпня_2014_року.

За станом на 04.09.2014 наводилося 959 загиблих військовослужбовців України. А за станом на 12.09.2014 в двох статтях наводиться 1069 загиблих. А також окремо згадується двадцять солдатів, тому в підсумку маємо відомості про 1089 загиблих військовослужбовців України.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа