Повстання в Чеченії

300 повстанців почали збройний опір окупаційній владі в місті Джохар (Грозний), столиця Ічкерії. Проти Московії відкрито другий фронт.

Валерий Коноваленко У Чечні відключили мобільний зв’язок, відтак люди можуть ділитися новинами, які бачать з вікна, лише в соцмережах. За даними офіційної сторінки «Кавказ-Центру» в одній із соцмереж зазначено, що в Криму атакували росіян. Новину повідомляє «Преса України» з посиланням на портал News.com, який заборонений в Росії.
«Паралельно росіян атакували в Криму. Переляканий Путін поспішив у Кремль. Небо над Москвою закрили для пасажирських літаків», – ідеться у повідомленні.
Нагадаємо, за офіційними даними в Грозному через збройні сутички вже загинуло 8 працівників міліції.

BREAKING NEWS: Right now there is a war going on in Chechnya,Russian Federation, where local self-defense troops are fighting for their independence from Russia.

Чечня.Грозный 04.12.14 Идет бой.Ополченцы заняли позицию в Доме Печати
https://www.youtube.com/watch?v=tq4SCMp6Rqs&feature=youtu.be

Хвилювання в Москві: Кортеж Путіна посеред ночі відправився в Кремль

Над центром столиці Росії кружляють вертольоти.

Кортеж Путіна. Фото: Інстаграм

Напередодні виступу  на Федеральних зборах кортеж президента Росії посеред ночі направився по вулицях Москви у бік Кремля. Про це повідомив громадський активіст Дмитро Алешковський у своєму Twitter. Активіст також опублікував відео,  на якому вдалося зафільмувати кортеж президента Росії, передають   Патріоти України.

Нагадаємо, що 4 грудня в 11:00 за київським часом Володимир Путін повинен виступити з посланням до Федеральних зборів Росії. Про неспокійну ситуацію в Москві заявляє також журналіст Аркадій Бабченко. За його словами над центром столиці Росії кружляють вертольоти, які зазвичай не літають в даному місці.

«У Москві почався якийсь движ. Mitya Aleshkovskiy викладає відео кортежу Путіна, який у чверть на другу ночі мчить в Кремль, а у мене тут над штаб-квартирою СЗР в Ясенів літають вертольоти – в центр і назад – які ночами зазвичай не літають. Це ж підтверджує і Роман Доброхотов, який, мабуть, теж недалеко від цієї славної служби проживає.

Щось у хлопців там сталося з термінового, мабуть. Танків на МКАД поки ще немає, але, як ми пам’ятаємо, депутати сьогодні в 2:00 ночі повинні були в метро тренуватися з порятунку від ядерного удару.  А ось так з боку почитати … Нічне засідання в Кремлі, вертольоти на СЗР, депутати в бомбосховищі … Шизофренія вже накрила цю країну, так? », – пише Бабченко.

Джерело: http://patrioty.org.ua/hvilyuvannya-v-moskvi-kortezh-putina-posered-nochi-vidpravivsya-v-kreml/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа