Посольство України в США відкрило оновлений консульський відділ

Посол України в США Валерій Чалий привітав першого відвідувача, яким став громадянин Австралії Стівен Джон Моріс. Йому було видано паспорт з візою, оформленою в терміновому порядку.

Під час церемонії Валерій Чалий наголосив, що Президент України Петро Порошенко, керівництво МЗС України одним з базових пріоритетів зовнішньополітичної служби України чітко визначили – увагу до українських громадян та збільшення відвідувачів нашої країни, зокрема, з метою туризму та інвестування. Проведена реконструкція та збільшення приміщення для прийому громадян у п’ять разів, є покращенням якості консульського обслуговування більше 6000 заявників, які звертаються до консульської установи України в США.

“Перше враження про Україну відвідувачі отримують саме тут – в Посольстві України в США. Це – територія України. Це місце куди приходять люди і дивляться куди вони їдуть. І це також місце, куди звертаються громадяни і мають можливість на власні очі пересвідчитись у змінах, які відбуваються в нашій державі. Саме тому найближчим часом ми плануємо розмістити тут виставки про Україну, її потенціал та триваючу боротьбу за суверенітет і територіальну цілісність країни та внесок України в забезпечення Європейської й світової безпеки”- зазначив Посол України в США Валерій Чалий.

Джерело: usa.mfa.gov.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа