Пошук активіста Юрія Вербицького, викраденого разом з Ігорем Луценком

verbitsky300x250

Сорокарічний Юрій Вербицький, якого брутально викрали невідомі зі столичної Олександрівської клініки, досі не знайдений.

У додатку – банери про пошук зниклого, які просимо розмістити на вашому сайті.

 

Нагадаємо що учора пізно вночі сильно побитого Ігоря Луценка викинули в лісі біля Києва.

Луценко зазначив, що у викраденого разом з ним активіста Юрія Вербицького стан може бути набагато гірший. З ним, за словами Луценка, поводилися жорсткіше, бо “він львів’янин, бандерівець”.

Ігор Луценко припустив, що Вербицького після побиття могли відправити до одного з райвідділків міліції.

 

“Знаємо Юрія особисто, були разом в горах. Він альпініст, сильна, виважена і дуже добра людина. Юрій не одному підставляв своє плече на крутих скелястих схилах, а зараз потребує нашої допомоги”, — розповідають друзі Вербицького.

 

Зараз його розшукують активісти та офіс Омбудсмена Валерії Лутковської. Людей закликають дзвонити у відділки Києва. Якщо хтось володіє інформацією, просимо телефонувати 0675747563, 0685749197 або повідомляти на ФБ Громадського сектора Ѓвромайдану https://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan

 

ДОВІДКА

Вербицький Юрій Тарасович 25.08.1963 р.н., кандидат фізико-математичних наук, альпініст, провідний інженер відділу сейсмічності карпатського регіону Інститут фізики НАН України.

Як розповідає його племінниця Оксана він — проста людина. Був на Майдані близько тижня і вважав, що своєю присутністю посприяє змінам в країні. Оксана згодна надати коментарі представникам ЗМІ.

Прес-центр Громадського сектору Ѓвромайдану

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа