Порошенко “переконав” Гриніва зняти проект про захист корупціонерів в електронних деклараціях

Ми повідомляли про негативне ставлення громадських організацій до проекту голови фракції Порошенка в парламенті Ігоря Гриніва щодо змін до закону про електронне декларування тут: Коаліція “Декларації під контролем” попереджує: депутати хочуть врятувати корупціонерів від відповідальності.

Виявляється, громадський тиск діє. Щойно ми отримали в розсилці Верховної Ради таке повідомлення:

Голова фракції “Партії Блок Петра Порошенка” Ігор Гринів відкликає законопроект про зміни до до Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання злочинам проти життя і здоров’я особи та проти власності. Про це Ігор Гринів повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

“Мав складну розмову з Президентом щодо внесених поправок до Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання злочинам проти життя і здоров’я особи та проти власності. Я і надалі залишаюсь при своїй думці, що цей закон потребує доопрацювання та змін. Але врахував дискусію з Президентом та відкличу цей законопроект”, – повідомив він.

Ігор Гринів також зазначив, враховуючи резонанс, який дістала в суспільстві ця законодавча ініціатива, він відкликає законопроект.

Голова фракції наголосив, що суспільство виявилось непідготовленим до такої дискусії. Він зазначив, що розпочинає відкрите обговорення щодо цього питання.

“Я повернуся до цього питання щойно переконаю громадськість у необхідності таких законодавчих змін”, – додав Ігор Гринів.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа