Порошенко ініціює створення робочої групи з напрацювання змін до Закону щодо електронного декларування

Представник Президента України у Верховній Раді Артур Герасимов повідомив Погоджувальній раді лідерів парламентських фракцій та голів комітетів, що за результатами зустрічі Президента України з представниками громадськості, після ухвалення Верховною Радою України Закону України 6172 про внесення змін до Закону «Про запобігання корупції» щодо електронного декларування, було прийнято рішення про створення робочої групи з напрацювання змін до цього Закону.

«Президент України делегує в цю робочу групу своїх представників, зокрема, заступника Глави Адміністрації Президента Дмитра Шимківа, фракція «Блоку Петра Порошенка» готова делегувати своїх представників», – сказав Представник Президента України.

За словами Артура Герасимова, Голова держави звернувся до представників громадськості долучитися до цієї робочої групи. «Вважаю, що до напрацювання змін має долучитися і Ярослав Юрчишин з Transparency International, і Віталій Шабунін з Центру протидії корупції, Тарас Шевченко з РПР та інші. Також прошу всі фракції і групи визначитися і делегувати своїх представників до цієї робочої групи, ініційованої Президентом України», – сказав народний депутат.

Поштова розсилка Верховної ради, Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Mon, 3 Apr 2017 12:56:26 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа