Поляки затримали Ігоря Мазура “Тополю” на вимогу Росії

mazur

Сьогодні польські прикордонники на ПП Дорогобуж затримали учасника війни з Росією Ігора Мазура “Тополю”  на вимогу Росії, яка подала його в розшук по лінії Інтерполу. Ігор Мазур є одним із засновників Руху Опору Капітуляції.
У понеділок в польському місті Холм буле вирішуватися питання про взяття Ігора Мазура під варту з метою його екстрадиції в Росію.

Ігор їхав на конференцію на запрошення віце-маршалка Польщі.

«Тополя» Ігор Мазур воював з рускімі під Сухумі, на боці грузин. Бійці українського батальйону Арго удостоєні вищих грузинських урядових нагород.

Тополя воював під Шалі та Грозним в Чеченії. З рускімі воював, на боці чеченців. Джохар Дудаєв високо оцінював мужність українських добровольців.

Тополя в складі Айдару, а потім окремого розвід-бату воював на Донбасі.

З рускімі. Воював за свою землю.

Тополя крепкий дядько і на нього завжди можна розраховувати. А він повинен розраховувати на нас. До речі, Ігор Мазур є помічником народної депутатки від Голосу Соломії Бобровської. А вона, в свою чергу, є секретаркою Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва та членкинею Постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО.

Сьогодні, 9 листопада 2019 року о 19.00  пікетування-протест біля посольства Польщі (вул. Ярославів Вал, 12) проти затримання польськими прикордонниками на запит фсб ветерана війни, добровольця Ігора Мазура.
Хто має можливість, приходьте!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа