Полтавські доброчинці виготовили меморіальну дошку захисникові України

Володя Шульга

Пам’ять про нашого земляка Героя АТО мешканця Семенівки, що на Полтавщині, Володимира Шульгу живе в наших серцях і болем озивається в наших душах.

На вшанування пам’яті захисника України від російських агресорів Володимира Шульги буде встановлено меморіальну дошку землякові на вулиці, яка носить його ім’я, в полтавському селищі Семенівці. На тлі Державного Прапора України на пам’ятній дошці Володимирові Шульзі викарбувані його портрет та напис «Ця вулиця названа на честь молодшого сержанта, водія-механіка Новоград-Волинської 30-ї окремої механізованої бригади Шульги Володимира Олександровича (15.08.1991 – 12.02.2015), котрий героїчно загинув у бою з російсько-терористичними військами поблизу села Логвинове Артемівського району Донецької області в лютому 2015 року, відстоюючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. За особисту мужність і героїзм нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Вічна слава Героям!»

Меморіальну дошку Володимирові Шульзі виготовили лауреати обласної премії імені Панаса Мирного заслужений працівник культури України, голова Полтавського відділення Міжнародної організації «Жіноча громада» Валентина Шемчук та член Ради підприємців міста Полтави Вадим Голобородов – автори 20-річного винятково благодійного проекту «Ввічнення пам’яті великих українців», у межах якого відкрито більше тридцяти меморіальних дошок і пам’ятних знаків видатним співвітчизникам на Полтавщині, в Україні й світі за сприяння обласних державних адміністрацій та рад, Посольств України в європейських державах та Міністерства закордонних справ України.

Сьогодні кращі сини України захищають рідну землю на Східних кордонах. Неоголошена російсько-українська війна забрала не одне життя земляків, котрі не вагаючись стали на захист Батьківщини. Подвиг Володимира Шульги – приклад для нас усіх!.. Світла пам’ять про Героя назавжди залишиться з нами…

Валентина Шемчук

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа