Політичні репресії на Волині

Політичні репресії на Волині тривають: сьогодні, 25 грудня, координатору луцького Євромайдану, депутату Волиньради, Ігорю Гузю суддя призначив жорсткий запобіжний захід – домашній арешт строком на шістдесят днів та заборона залишати житло цілодобово.

Також слідчий суддя Ковтуненко зобов’язав політика носити електронний браслет, не відлучатися за межі Луцька, не відвідувати будь-які політичні акції та мітинги на Театральному майдані міста, прибувати до слідчого та прокурора на першу вимогу.

«Насправді це рішення прийняли для того, аби вибити мене з політичного життя Волині на два місяці та бажання налякати інших учасників протесту, мовляв його закрили, закриють і вас. Вважаю, що вони поставили собі за завдання – забрати депутатський мандат та позбавити трибуни в обласній раді, шляхом  прийняття рішення про реальний або умовний термін», – прокоментував рішення суду Ігор Гузь.

Під час майже дев’ятигодинного судового засідання під стінами установи відбувався пікет проти політичних репресій на Волині. На справедливе рішення суду чекали близько ста небайдужих лучан . Зокрема, підтримати Ігоря Гузя прийшов Сашко Положинський.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа