Поліція затримала керівника філії «Київоблгаз» на отриманні 250 тис грн неправомірної вигоди

Оперативники управління стратегічних розслідувань в місті Києві та слідчі слідчого управління поліції Київської області викрили корупційну діяльність керівника однієї з філій ПАТ «Київоблгаз». За розв’язання питання щодо погодження технічної документації на проведення газифікації на земельних ділянках посадовець вимагав 250 тис грн неправомірної вигоди. На цих ділянках планували збудувати котеджне містечко. Про це повідомляє пресслужба поліції.

17 травня правоохоронці затримали фігуранта під час одержання всієї суми коштів. На підставі зібраних доказів керівникові однієї з філій повідомили про підозру. Підозрюваному обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення 242 тис грн застави. Кримінальне провадження розслідується під процесуальним керівництво Київської обласної прокуратури.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Джерело: expro

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа