Показ документального фільму-альманаху «Відкритий доступ»

6 квітня о 17:00 в конференц-залі готелю Жорж за адресою пл. Міцкевича, 1 відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

Події зображені в альманасі розгортаються після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

«Відкритий доступ» – це хроніки становлення громадянського суспільства, але також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об’єднує – активна громадянська позиція.

Фільм-альманах складається з 5 новел: “Межигір’я” (автор – Володимир Тихій), “Афганець” (автор – Дмитро Коновалов), “Школа” (автор – Сергій Андрушко),  “Дім з химерами” (автор – Жанна Довгіч), “У кутку” (автор – Дмитро Тяжлов).

Також в конференц-залі буде презентовано фото-проект «Відкритий Доступ», у фотозйомці якого взяли участь 22 провідних українських журналісти.

Фільм створено за ініціативи ГО “Центр UA” (Партнерство Новий Громадянин).

Більш детальна інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа