Поетично-музичний вечір лауреатів конкурсу «Коронація слова» у Києві

Поетично-музичний вечір лауреатів конкурсу Коронація слова

Міжнародний літературний конкурс “Коронація слова” і київська книгарня-кав’ярня “Zakapelok” запрошують на роково-джазово-блюзово-поетичний вечір, присвячений перекладам зарубіжних хітів, авторських пісень та світової поезії з / на українську мову.

Тексти читатимуть / співатимуть: лауреати спецвідзнаки Андрія Пермякова за найкращі переклади зарубіжних хітів у номінації “Пісенна лірика” Юлія Вротна та Григорій Гонтарчук під акомпанемент та за участі письменника Артема Попика.

Модерує та допомагає запалювати – поет, перекладач та шоумен Андрій Пермяков.

Адреса книгарні «Zakapelok»: м. Київ, вул. Верхній Вал, 62 (орієнтир – станція метро «Контрактова площа»)
Вхід вільний

Подія на Фейсбуці – https://www.facebook.com/events/845785556295369

Юлія Вротна

Поетка, перекладачка, дитяча письменниця.
Лауреатка перекладацької премії “METAPHORA”-2019; переможниця Всеукраїнського конкурсу нестандартної поезії ім. Миколи Біденка 2020 року у номінації «Переклад»; володарка спеціальної відзнаки Андрія Пермякова Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»-2020 за кращі переклади зарубіжних хітів на українську мову у номінації “Пісенна лірика”.
Авторка поетичної збірки «Воблер» (2016); співавторка-перекладачка, упорядниця та редакторка збірки еквіритмічних перекладів світових рок-хітів «Книга Року» (Саміт-Книга, 2018).

Григорій Гонтарчук

Адвокат, перекладач.
Володар спеціальної відзнаки Андрія Пермякова Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» 2020 за кращі переклади зарубіжних хітів на українську мову у номінації “Пісенна лірика”.

Артем Попик

Інженер, письменник, автор-виконавець своїх пісень. Автор надрукованої збірки повістей “Про Котел”. За військову повість “Шкіпер” отримав 3 місце в конкурсі “Героям Слава” від газети “Голос України” у 2020 році. Фрагменти з циклу армійських нотаток “Черпак і Окуляр” були опубліковані в газеті “Голос України”, також звучали на радіостанції “Армія ФМ” в рубриці “Читає автор”.

Андрій Пермяков

Український поет, перекладач, театральний та естрадний виконавець. Учасник багатьох літературних фестивалів, театральних та телевізійних проєктів та концертів. Організатор низки літературних та музичних імпрез та перфомансів. Володар спеціальної відзнаки конкурсу «Коронація слова» за еквіритмічні переклади українською з англійської рок-пісень.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа