Почався розпад Комітету опору диктатурі

Ми отримали офіційне повідомлення УСДП, що народні депутати Королевська і Суслов вийшли з фракції БЮТ у ВРУ, а УСДП вийшла з КОДу. Таким чином процес нівелювання значення Комітету опору диктатурі, початок якому поклало підписання “потрійного договору” між “Батьківщиною”, “Фронтом Змін” та “Свободою” отримав логічне продовження, центр політичної сили опозиційної політики неухильно зміщується з боку КОДу в бік “потрійного договору”.

Офіційне повідомлення від УСДП:

 14 березня 2012 року

Суслов та Логвиненко вийшли з фракції БЮТ-Батьківщина

Народні депутати, члени УСДП Євгеній Суслов та Олексій Логвиненко написали заяви про вихід з фракції БЮТ-Батьківщина. Про це вони заявили сьогодні під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради. За словами народних депутатів, їхній вихід пов’язаний із політикою подвійних стандартів у середині фракції та цькуванням молодих політиків, які складають конкуренцію партійним функціонерам.

Як зазначив Євгеній Суслов, сьогоднішнім рішенням фракції щодо виключення Наталії Королевської фактично було зруйновано Блок Юлії Тимошенко. «Я написав заяву, оскільки я не підтримую подвійні стандарти, які фракція вже неодноразово демонструвала. Це було продемонстровано сьогодні, це було продемонстровано, коли було звільнено Івана Кириленка з посади голови фракції, це було продемонстровано голосуванням за закон про вибори. Сьогодні було зруйновано Блок Юлії Тимошенко», – зазначив Євгеній Суслов.

Що стосується останнього повідомлення Євгена Суслова, то мусимо розуміти, що потреба в блоку для складових відпала з моменту прийняття нового закону про вибори, який скасував участь у них політичних блоків. І, як бачимо з подій навколо виключення/виходу з фракції Королевської та Суслова, небажання зберігати БЮТ є обопільне. Зауважимо, в такому разі це свідчить, що заклики політиків до об’єднання є нічим іншим, як політичною демагогією.

редакція Українського Погляду

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа