Почалося планомірне знищення “стрєлковців”?

О 18.00 невідомі обстріляли Петровське лісництво. Зав’язався бій. Бій йде досі . Місцеві шанувальники ДНР розповідають, що національна гвардія, пройшла до Петровського лісництва. Потім була вибита в бік Західної панелі шахти Скочинського, де перестрілявши всіх на блокпосту, закріпилася. В цей час по них почали працювати міномети з боку вентиляційного ствола шахти Скочинського (для не місцевих – це західніше ніж перебувала “національна гвардія”). Зараз б’ють з району шахти Скочинського важкою артилерією (це північно-західніше). З чуток: “національна гвардія” змогла відбити атаки на блокпост і в кількості 500 чоловік почала наступ назад на петровський лісгосп.
Недоречності:
1. Провести 500 людей непоміченими, в розріз між терористами Петровського району та Абакумовскими можна тільки в шапках невидимках.
2. Приблизно в обід було повідомлення про скупчення порядку 300 терористів у формі НГ в в / ч 3023.
Особисто мені видається така картина: місцеві бойовики спільно з російськими регулярними військами готували провокацію. Але, швидше за все, щось пішло не так. Чи то бандюків в Петровському лісництві не попередили, що до них повинна приїхати “національна гвардія”, чи то ті з п’яні не розібралися, але зараз дійшло вже до застосування важкої артилерії з місць, де національної гвардії бути не може в принципі. Але мені здається, що після заяви І. І. Стрєлкова про необхідність наведення порядку у владі РФ, його Слов’янська бригада стала неугодною і почалося її планомірне знищення. Зрозуміло, що РФ не буде це робити відкрито. Можливо зараз ми спостерігаємо один з таких моментів …

Артем Василенко

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа