Піца в Pizza House – варто спробувати

Напевно на Землі немає жодної людини, яка б не любила піцу. Ця страва настільки національна і, водночас, утримує популярність серед жителів усієї планети. Доставка піци від компанії Піца Хаус замовлення піци в Києві — це італійські традиції зі світовим ім’ям.

Асортимент піци в Pizza House

Віртуозні шеф-кухарі “Pizza House” роблять понад 50 видів як традиційних, так і оригінальних піц за власними рецептами.
Класичні види. Піца в класичному варіанті — відкрита з тонким коржиком, з розташованої зверху начинкою і обов’язково покрита томатами і розплавленим сиром. Апетитна традиційна піца — це “Маргарита”. Поєднання ніжного сиру “Моцарелла” і свіжих помідорів – основа для інших видів піци.
Американська. У США це блюдо потрапило разом з італійськими емігрантами і вдало “прижилося” на новому місці, з деякими змінами у рецепті. В Америці популярна “Гавайська” з цікавим поєднанням соковитого солодкого ананаса, шинки і сиру. А типовий американський бекон зустрінеться в піці “Товстий Фраер”, “Етна-піці”, “Корно Россо”.
З морепродуктами. Така піца народилася вже поза своєю батьківщиною, але користується не меншою популярністю і не поступається за смаком класичним варіантам. Морський коктейль з копченого тунця, лосося, форелі, креветки тепер часто використовуваний набір інгредієнтів для смачних і оригінальних рецептів піци.
Вегетаріанська. В меню “Pizza House” додала її для тих, хто не любить м’яса. Хрусткі свіжі шампіньйони, перець, томати, маслини та цибуля, запечені під таючим сиром “Моцарелла”, – джерела вітамінів і віддана честь вегетаріанцям.
Традиційну, а може вигадану за власним рецептом, піцу їсти прийнято однаково:

  • їдять піцу виключно руками;
  • вона подається до столу гарячою, під розплавленим сиром;
  • вживається як закуска або основне блюдо.

Замовити доставку піци додому — завжди вигідно!

Ви любите забратися зі шматочком ароматної піци в руках на затишний диван і подивитися улюблене кіно? Зайдіть на сайт компанії “Pizza House”, зробіть замовлення до себе додому пишної гарячої піци за смаком, і вже протягом години ви доповните відпочинок відмінною їжею. Доставка піци по Києву безкоштовно.
Піца розвозиться в термосумках. Вам гарантують, що ви отримаєте піцу гарячою навіть у холодну погоду!
Піца готується тільки після надходження замовлення. Зустрічі з друзями мають також проводитися у трапезі, завітавши закладу “Pizza House” в Києві.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа