Після випуску командирів зі школи ім. Коновальця полк Азов чекає на прихід нових добровольців

Полк АЗОВ – це підрозділ, який використовує всі можливі інновації для свого розвитку. АЗОВ активно змінює рейки радянської армійської системи на натівську систему. В АЗОВі більше, ніж у інших підрозділах, приділяють уваги розвитку бійця як в форматі одиничної підготовки, так і в форматі підготовки цілих підрозділів.
Командування стежить за тим, щоб в полку все було за найвищими стандартами. Аналогів високому рівню підготовки бійців полку немає в Україні. Азовці постійно тренуються у найкращих інструкторів світового масштабу, котрі регулярно відвідують бази полку та проводять кваліфіковані навчання. Крім того, азовці для покращення своїх вмінь закінчують спеціалізовані курси та тренінги в Україні та за кордоном. А Військова школа імені Євгена Коновальця – гучне явище у військовій сфері нашої держави. Це свідчить про те, що полк виходить на якісно новий рівень, якого досі не було за увесь час незалежності України.

vSBRjBAA9UM
АЗОВ хоче воювати та знищувати ворогів, а не просто відбувати свою місію на якійсь лінії фронту. Вся підготовка, всі дії направлені тут на відвоювання території, а не перебування в очікуванні та відбуванні часу в лавах підрозділу.

LVXkpfioruo
Служба у полку – почесна на благо нашого народу та високої Ідеї. Дух побратимства, завдяки якому здійснюється спільна боротьба. Вища нагорода і щастя бійця – не у високому званні, а в усвідомленні виконаного обов’язку перед собою та своєю Нацією.
Якщо у Вас є питання, зателефонуйте нам: +38 096 114 88 33 з 10:00 до 21:00 або напишіть на електронну адресу [email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа