Після важкого поранення помер Герой Ярослав Антоняк

Сьогодні, 12 вересня 2024 р. у шпиталі після важкого поранення на фронті й тривалого лікування відійшов у Вічність
Ярослав Антоняк
Державний і громадський діяч, волонтер, націоналіст, Воїн. Вічна й світла Пам’ять і Царство Небесне! Щирі співчуття рідним і близьким та всім побратимам! Герої не вмирають! Смерть московським виродкам до останнього!
Ярослав Антоняк народився 29 листопада 1981 р. у м. Львові. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка та КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, магістр права та міжнародної економіки. Ініціатор та автор низки національно-патріотичних видавничих та відеопроектів.
 
Працював на Львівській регіональній митниці, був приватним підприємцем, з 2014 по 2019 р. – радник голови СБУ. З початком повномасштабного вторгнення московських загарбників в Україну добровольцем вступив до лав 103 бригади Територіальної оборони ЗСУ, лейтенант ЗСУ.
З початків національного відродження учасник таборування СУМ та національної роботи інших націоналістичних організацій, учасник Революції Гідності, Лицар відзнаки “Гвардія революції” (Залізний хрест Майдану), з перших днів московсько-української війни – активний волонтер, засновник та активіст ГО “Громадська варта”, “Допоможи фронту” інших громадських та волонтерських ініціатив.
Зовнішній пілот Ярослав Антоняк був важко поранений під час виконання бойового завдання з захисту Вітчизни 4 травня 2024 р. Лікарі понад 4 місяці боролися за його життя, але травми виявилися надто складними.
Висловлюємо глибоке співчуття дружині Світлані, синові Костянтину, батькові Юрієві, рідним і близьким та побратимам.
Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Чин похорону відбудеться 14 вересня. З 10.00 в Гарнізонному храмі Петра і Павла відправа за померлих, з 11.00 панахида, після закінчення – цивільне прощання біля львівської Ратуші і потім похорон на Марсовому полі Личаківського цвинтаря.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа