Песков “заспокоїв” щодо концентрації російських військ і пояснив, що вони “заботятся о русскоговорящих”

Screenshot at 2021-04-12 13-03-26

Тепер ми знаємо, що стягування російських військ до кордону – це піклування про русскоговорящих. Так виходить із пресконференції пресового секретаря Путіна Дмитрія Пескова.

«Росія вважає важливим дбати про інтереси російськомовних людей в усьому світі. Що стосується російськомовних людей, громадян, які проживають на території самопроголошених республік, то особливо тому що саме вони відкинуті своєю державою », сказав Пєсков журналістам.

Відповідаючи на репліку журналіста про те, що велика частина української армії є російськомовною, і коли в результаті зіткнень гинуть російськомовні, то де критерій, які російськомовні правильні, а які ні, Пєсков сказав: «Ми завжди говорили, що громадянська війна на Україні це велика трагедія для Росії, України і для Європи ».

Раніше Пєсков назвав ситуацію на лінії розмежування на Україні «надзвичайно нестабільною” і зазначив, щодинаміка розвитку положення і поведінка української сторони створюють небезпеку відновлення повномасштабних бойових дій”.

Отож: коли проти України воюють псковські десантники або батальйони Кадирова, то це громадянська війна, просто ви не зрозуміли, ми ж адін народ. І спроби української влади якось домовитися з агресором справді “створюють небезпеку відновлення повномасштабних бойових дій”, бо агресор бачить в таких діях слабість України і намагається силою перемогти.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа