Перстень для заручин як обіцянка щастя, відданості і освідчення у коханні

Перстень для заручин — це більше, ніж просто прикраса. Заручини — це освідчення у коханні та обіцянка вступити в шлюб. Романтична мить, коли чоловік робить пропозицію коханій жінці, — один з найкрасивіших моментів у житті. Так було завжди, адже традиція дарувати персні для заручин налічує тисячі років.

На веб-сайті компанії Oniks (https://oniks.ua/categories/pomolvochnye-koltsa) ви можете замовити персні для заручин на будь-який смак.

Історія

Саме єгиптянам наші сучасники зобов’язані прекрасною традицією дарувати коханій людині перстень як символ кохання і майбутнього шлюбу. Спочатку єгиптяни робили такі прикраси з рослинності, що росла на берегах Нілу, або з металевого дроту. Лише пізніше стали використовувати більш благородні матеріали, такі як слонова кістка, бронза і золото. Цікаво, що кругла форма персня була не випадковою. Уже тоді коло асоціювався з коханням і нескінченністю.

У Римській імперії багаті купці, патриції та члени імператорської родини дарували своїм майбутнім дружинам срібні й золоті персні — прості або з гравіруванням, часто прикрашені дорогоцінними каменями. Іноді жінки отримували не один, а два персня для заручин. Перший був залізним і його носили щодня, а другий — дорогоцінним, який одягали на руку тільки на час прийому гостей або з нагоди інших урочистостей.

Як вибрати перстень для заручин

  • Стиль. Подумайте, чому надає перевагу ваша кохана — мінімалізму чи може складному дизайну. У першому випадку вам напевно сподобається класичний перстень з каменем в центрі. А в другому випадку хорошим вибором стане оригінальна прикраса з безліччю каменів.
  • Сертифікація. Перстень обов’язково мусить бути сертифікований. Вражаючий дизайн і гарний зовнішній вигляд — це ще не все. Важлива якість, підтверджена сертифікатом, а також вага і чистота каменю. Пам’ятайте, що перстень — символ вашого кохання, тому покладатися тільки на візуальний ефект не варто.
  • Розмір пальця. Ви, безумовно, хочете, щоб самі заручини були яскравими та незабутніми, тому, перш ніж вирішити, який перстень вибрати, з’ясуйте розмір пальця вашої коханої.
  • Бюджет. Виберіть перстень, який відповідатиме вашому бюджету. Скільки коштує така прикраса? Ціна, звичайно ж, залежить від бренду; дизайну; проби золота; кількості, типу і ваги каменів. Як бачите, існує безліч характеристик, тому краще відштовхуватися від суми, на яку ви розраховуєте.
  • Замовлення онлайн. Вибір персня для заручин на oniks.ua має ряд переваг. Ви не піддаєтеся ніякому купівельному тиску, тому можете ознайомитися з пропозицією і зробити покупку в приємній обстановці. Цей тип прикрас представлено таким чином, щоб максимально точно передати їх реальний зовнішній вигляд.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа