Перший український 3-d мультфільм «Микита Кожум’яка» буде ще й англійською (відео)

Відбувся реліз трейлера першого українського 3D-мультфільму «Микита Кожум’яка» над яким працює не тільки українська команда, але і спеціалісти зі США.

«Прем’єра мультфільму буде світовою, саме тому ми вирішили зробити англійську мовою оригіналу. Для створення мультфільму ми залучили професіоналів не тільки з України, але і зі США. Адаптацією сценарію займається компанія зі США, а озвучували героїв відомі американські актори, чиї імена ми поки не хочемо називати», – розповів продюсер Дмитро Белінський.

Офіційний трейлер:

Стало відомо, що герої мультфільму заговорять голосами відомих українців. Наприклад, голос тата головного героя належить відомому на увесь світ українському важкоатлету Василю Вірастюку. Також у мультфільмі ми почуємо Руслану Писанку (відьма), Віктора Андрієнка (Едді), а роль дракона озвучить Сергій Сивохо.

Мультфільм продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія. Головним героєм цієї історії став 12-річний хлопчик Микита, який не володіє дивовижною фізичною силою батька, але завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ.

Презентація першого українського 3D-мультфільму «Микита Кожум’яка» на кінофестивалі у Каннах уже принесла контракти в 15 країнах світу, включно з Англією, Китаєм, Японією, Південною Кореєю, Польщею, Болгарією, Туреччиною тощо. А також мультфільмом зацікавилися відомі кінодистрибутори США, серед яких світовий мейджор Universal.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа