Перед українськими військовими на базі АТО заспівав Орест Лютий

«Для мене велика честь заспівати перед нашими героїчними хлопцями. Закликаю своїх колег приїхати та підтримати їх», – зазначив актор та співак Антін Мухарський (Орест Лютий) після концерту, який відбувся на Центральній базі АТО «Луна» (Сармат).

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов зазначив: «Після кількох зустрічей на базі АТО та блокпостах, виникла ідея провести невеликий концерт, щоб підтримати наших хлопців. Моральна підтримка військом та бійцям Національної гвардії не менш важлива, ніж військове знаряддя, і концерт це підтвердив. Антін Мухарський без вагань погодився на цю пропозицію. Він подає добрий приклад іншим діячам українскої культури. Кожен може чимось допомогти, не тільки грошима».

На концерті були присутні близько 400 військових та бійців Нацгвардії, включно із керівництвом АТО, а також голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. Після концерту військових чекало частування вид Харківської ОДА. Солдати поспілкувалися з артистом і щиро подякували йому за приїзд.

Прес-служба 
Міністерства молоді та спорту України
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа