Патріоти проти сепаратистів: в Концерні РРТ продовжують репресії по відношенню до співробітників , які мають докази злочинної діяльності керівництва

4 лютого КМУ вирішив відсторонити Олександра Півнюка з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення і було створено урядову комісію, яка має надати оцінку діям  керівництва КРРТ за останній час. Крім того, розпочато кримінальне провадження за фактом сприяння діяльності терористичним організаціям. В той же час , відсторонений керівник КРРТ продовжує  репресії  проти співробітників-патріотів, які є одними з головних свідків його злочинної діяльності. Зокрема, 18 лютого головний бухгалтер Концерну  був звільнений О.Півнюком після свідчень на засіданні урядової комісії.

18 лютого головний бухгалтер Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення був недопущений на робоче місце і отримав усне повідомлення про звільнення особисто від Олександра Півнюка, який відсторонений Кабміном з посади  генерального директора Концерну.

Сьогоднішнє  повідомлення О. Півнюка є черговим незаконним  рішенням проти співробітників Концерну, які  відкрито виступають проти злочинної діяльності гендиректора  КРРТ.  Зокрема, головного бухгалтера Концерну Півнюк намагається звільнити вдруге. Ці дії  є незаконними,  оскільки головний бухгалтер по статуту Концерну РРТ є другою за значимістю посадовою особою і рішення про його звільнення  може бути прийнято керівництвом КРРТ тільки за погодженням із Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку). Тому,   18 лютого , одразу після усного  повідомлення  О.Півнюка  про звільнення,  головний бухгалтер написав офіційну заяву і зареєстрував її у Держспецзв’язку.

Крім того,  4 лютого  було створено урядову комісію,  яка перевіряє діяльність гендиректора  КРРТ О. Півнюка і розпочато кримінальне провадження за фактом сприяння діяльності терористичним організаціям. Головний бухгалтер  КРРТ був присутнім на  останньому  засіданні  урядової комісії , де  уповноважений  представник Концерну ,  в присутності свідків, повідомив про скасування всіх  попередніх  репресивних  наказів щодо головного бухгалтеру Концерну з безумовною можливістю працювати на своєму робочому місті. Однак, сьогодні, 18 лютого, відсторонений О. Півнюк вчинив протиправні дії і знову не допустив головного бухгалтера на своє робоче місце, про що співробітники КРРТ повідомили представників урядової комісії.

Про розвиток подій та боротьбу трудового колективу проти злочинної діяльності відстороненого гендиректора КРРТ  буде повідомлено під час прес-конференції в УНІАН  19 лютого. Також  співробітники-патріоти оголосять Звернення до Президента України Петра Порошенка та до голови СБУ Валентина Наливайченка.

Як повідомлялося раніше,  влітку 2014 року розпочалася  відчайдушна боротьба патріотів – робітників Концерну РРТ, лідерів Інформаційного Майдану, студентських організацій проти злочинної діяльності керівництва КРРТ. З липня 2014 року активісти неодноразово повідомляли Уряд про фінансування трансляцій російських каналів на Донбасі за рахунок державних коштів Концерну РРТ. Тоді ж бухгалтери Концерну РРТ навели беззаперечні докази та надали копії платіжок.

На сьогоднішній день  фінансування російської пропаганди на Донбасі продовжується, а саме: сплачуються рахунки за електроенергію на об’єктах Крнцерну і оплачується праця працівників КРРТ в Луганську та Донецьку, які забезпечують якісну телевізійну картинку російських та сепаратистських каналів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа