Патріот? Не співпрацюй з рупорами Кремля!

media-marionet

Результати моніторингу гостей 112 і NewsOne за 10-16 вересня 2018

Активісти “Вільних Людей” та національної ініціативи “Стоп Реванш” продовжують моніторинговий проект з виявлення політиків в ефірах телеканалів «112» та «NewsOne». Саме ці два проросійські канали зняли маски і чітко показали своїх власників – за «112» стоїть кум Путіна Медведчук, за «NewsOne» – виродок з команди Януковича – Портнов.

Закликаємо українських політиків, представників влади, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства та інших бойкотувати, всіляко ігнорувати діяльність “рупорів Кремля”:

Не давати коментарів.

Не відвідувати телеефіри.

Не спілкуватися з пропагандистами (журналістами).

Нагадуємо, інформаційна зброя РФ не менш небезпечна за російську армію.  Роль російських ЗМІ в Україні успішно виконують ЗМІ, які помилково називають українськими. Найбільш помітні – «Інтер», «112», «NewsOne», газети «КП в Украине», «Аргументы и факты», «Вести», сайти «Страна» тощо.

Звісно, присутність там різноманітних виродків із ОБ та екс-ригів чи відвертих колабораціоністів є прогнозованою, тому згадувати про них немає сенсу. Нас цікавлять так звані проукраїнські політики, які публічно носять вишиванки і проклинають РФ, але паралельно відвідують російські помийки.

Але чому політики від цих «патріотичних сил», які на словах готові за Україну Марс колонізувати, продовжують приходити на ефіри до ворога і допомагати їм транслювати проросійський порядок денний? Усі виправдовування на кшталт – донести іншу думку до дезорієтованого електорату Сходу та Півдня – брехня. Цей електорат не хоче іншої думки. Шановні патріоти, ви берете участь у театралізованому дійстві «розвал проукраїнських сил». Хіба ви не розумієте це?

Сьогодні ми лише попереджаємо – визначіться з ким ви. З Україною чи з Путіним. Надалі ми іншими методами доноситимемо до громадськості, хто ви насправді є.
Минулого тижня найбільше на ефіри цих каналів ходили патріоти зі «Свободи», Радикальної партії та БПП. Також приходили представники уряду та державних структур. Детальніше – нижче.

Довідка:

За минулий тиждень (10-16 вересня 2018) на NewsOne в якості гостей програм стали: Анатолій Гриценко (екс-міністр оборони), Ігор Лапін (“Народний фронт”), Віктор Чумак (позафракційний), Олег Осуховський, Ігор Мірошніченко, Ірина Фаріон (“Свобода”), Давид Сакварелідзе (екс-заступник Головного прокурора), Ігор Попов, Дмитро Лінько (Радикальна партія Ляшка), Сергій Євтушок, Сергій Власенко (“Батьківщина”), Дмитро Добродомов (“Народний контроль”), Віктор Кривенко (лідер “Народного Руху України”), Степан Гавриш, Світлана Кушнір, Олег Бабанін, Віктор Прошкін, Петро Охотін (політичні експерти), Лариса Ніцой (письменниця).

У той же час, у студію 112-го прийшли: Юрій Єхануров (екс-прем’єр-міністр), Анатолій Матіос (головний військовий прокурор), Павло Жебрівський (аудитор НАБУ), Юрій Гримчак (заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України), Андрій Гордєєв (голова Херсонської ОДА), Костянтин Матейченко (“Народний Фронт”), Ігор Мосійчук, Сергій Мельничук (“Радикальна партія Олега Ляшка”), Андрій Іллєнко, Едуард Леонов (“Свобода”), Олег Барна, Володимир Арешонков, Олексій Мушак, Тетяна Ричкова, Олександр Бригинець (“Блок Петра Порошенка”), Андрій Сенченко (екс-нардеп, “Батьківщина”), Микола Томенко (екс-нардеп), Дмитро Фіщенко (політтехнолог).

З усього списку, лідерами візитів на рупори пропаганди Кремля є: Юрій Гримчак, Сергій Євтушок, Олег Осуховський, Дмитро Добродомов, Сергій Власенко, Ігор Мірошніченко, Дмитро Лінько, Ігор Мосійчук.

До моніторингу ввійшли програми: “Утро”, “Большой вечер”, “Снова Рада”, “Украинский формат” на NewsOne, а також “Live”, “Вечерний прайм”, “Пульс” на 112.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа