ПАРЄ засудила Росію за терористичну діяльність

Парламентська Асамблея Ради Європи підтримала Декларацію 14257 авторства Віце-президента ПАРЄ Георгія Логвинського, яка засуджує Росію за терористичну діяльність в Україні, зокрема дії російських спецслужб щодо спроби ліквідації народного депутата Антона Геращенка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам Георгій Логвинський, який наразі перебуває на сесії Асамблеї у Страсбурзі.

«Парламентська Асамблея Ради Європи засудила Росію за терористичну діяльність в Україні. Про це йдеться в Декларації ПАРЄ 14257, автором якої я є. Депутати всіх політичних груп ПАРЄ, окрім об’єднаних лівих, засудили дії російських спецслужб, направлених на ліквідацію народного депутата України Антона Геращенка», – написав він.

Більше того, Віце-президент ПАРЄ зауважив на тому, що депутати від Грузії підтвердили аналогічні ситуації на їх території, коли, за їх словами, «спецслужби Росії використовували представників криміналітету і колишніх ув’язнених з окупованих територій з метою організації терактів і усунення політично небажаних осіб».

«Наша боротьба продовжується! Методи терору – це методи негідників і слабких. Наше загальне завдання – не дати цій хворобі знищити майбутнє країни і дати відсіч агресору», – заявив Георгій Логвинський.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа