“Панамська зачистка” зачепила мера Одеси

Якось не пощастило мерові Одеси, до проблем з російським громадянством додалися проблеми з грацьким, а тут ще й офшори стали модною темою в ЗМІ. Довідка, що він має російське громадянство – ось:

12932948_1000133096718729_2953032904938212098_n

Тут мер української Одеси росіянин Труханов сказав, що випросив якусь довідку у генконсула Росії (Штірліц взяв довідку НКВД, що він не шпигун). Ну так на їхню довідку у нас є свої довідки і також російські, де чітко вказано, що Труханов Г.Л. громадянин держави-агресора РФ. Я сподіваюсь, НАБУ не скаже, що не може розслідувати інформацію про офшори мера Одеси тому, що той громадянин іншої держави. Зараз почалась велика Панамська зачистка, усі фігуранти офшорного скандалу поспішно замітають сліди, змінюють засновників та власників своїх кампаній, стосується це і 15(!) фірм Труханова. Важливо встигнути.

Ну а поки, передам сьогодні папку з документами, що засвідчують російське та грецька громадянство мера-сепаратиста та його кримінальне минуле до СБУ, от прямо зараз туди йду. Хороша папка зібралась, пухкенька. Далі буде…

Aндрій Юсов

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа