Пакет законів візової лібералізації таки “протиснули” через Раду

Перший заступник голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко пояснив журналістам у Верховній Раді, яким чином досягнуто позитивного голосування, без яких не було би ні траншів МВФ, ні візової лібералізації.

«Народні депутати плідно попрацювали в комітетах, фракціях та досягли згоди на Погоджувальній раді. Як результат, парламент сьогодні прийняв майже весь пакет законів візової лібералізації. Сподіваюсь, рішення влаштують раду експертів ЄС, – заявив народний депутат. – Тепер слово за Президентом та Урядом. Саме від них залежить, наскільки швидко Рада Європи прийме рішення про безвізовий режим для громадян України».

За словами народного депутата, Президент не стояв осторонь процесу підготовки законопроектів. В понеділок ввечері цьому питанню була присвячена зустріч голови держави з лідерами парламентських фракцій.

Мабуть, депутатам пояснили, без пакету законів їхнє клопотання про спрощені поїздки за дипломатичними паспортами виконане не буде.

Received: from 78.111.186.100 (SquirrelMail authenticated user [email protected]) by webmail.uh.ua with HTTP; Tue, 10 Nov 2015 15:37:43 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа