“ОЗОН” їде розповідати про інструменти громадського моніторингу судів в Одесу

Група громадського спостереження «ОЗОН»

запрошує на тренінг, присвячений моніторингу судів в Україні

26 вересня 2015 року у м. Одеса.

 

Змінити роботу судів своїми силами складно? Так і ні. Наш інструмент – громадський моніторинг. Навчитися ним користуватися під силу кожному.

 

Запрошуємо усіх бажаючих на навчальний тренінг, на якому ви:

 

  • Ознайомитеся із успішними практиками контролю судової системи на прикладі роботи групи громадського спостереження «ОЗОН»;
  • Дізнаєтеся про цікаві аспекти резонансних судових засідань, зокрема щодо питань люстрації та перевірки суддів;
  • Навчитеся як організовувати та проводити громадський моніторинг у вашому місті.

 

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету учасника навчальних заходів «ОЗОН» за посиланням:http://bit.ly/1bIlVUl та поставити лайк нашої сторінкиhttps://www.facebook.com/OZON.monitoring, де ви до того ж дізнаєтеся багато цікавої та актуальної інформації про суди.

 

Тренінг відбудеться у м. Одеса 26 вересня 2015 року. Точні час та місце буде повідомлено зареєстрованим кандидатам на навчання.

 

Тренінг проводиться для жителів м. Одеса та Одеської області, якщо Ви бажаєте приїхати з іншого регіону, це питання потрібно узгоджувати з організаторами додатково. Організатори компенсують проїзд в межах області, забезпечують учасників харчуванням та роздатковими матеріалами. Пріоритет у відборі надається учасникам кампанії «Суд – не тільки судді!».

У разі виникнення додаткових питань прохання надсилати лист на пошту [email protected] з темою листа «Тренінг 26.09.15 у м. Одеса – питання» або за телефоном 050 41 12 047, 097 674 85 68.

Орієнтовна дата найближчого наступного тренінгу 10 жовтня 2015 року у м. Дніпропетровську.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа