Особливості вибору блендера

Якщо ви полюбляєте готувати смачні страви та багато часу проводите на кухні то напевно вже замислювались над покупкою блендера. Цей незамінний кухонний помічник зуміли оцінити з гідністю безліч господинь. Але як обрати блендер серед такого великого різноманіття пропозицій? Якщо ви шукаєте справді якісний прилад, який служитиме вам довгий час, рекомендуємо звернути увагу саме на блендер Braun mq 3135 wh sauce. Побутова техніка фірми Braun вже давно зуміла завоювати прихильність великої кількості людей, про що говорять чисельні схвальні відгуки задоволених покупців.

Обираємо блендер: на що потрібно звернути в першу чергу?

Якщо ви все-таки вирішили придбати блендер, спершу варто визначитися з його призначенням. У продажі сьогодні представлено кілька видів блендерів. Найбільш популярна модель – стаціонарний, який складається з мотора та зйомної чаші. Такий блендер підійде якщо ви плануєте готувати супи, пюре, смузі, або коктейлі. Він повністю автоматизований. Потрібно лише покласти необхідні інгрідієнти до чаші та увімкнути кнопку старт.

На полицях магазинів побутової техніки дуже часто можна побачити занурювальні блендери. Вони складаються з занурювальної ніжки та різних насадок. По суті такий блендер добре подрібнює усі ті ж продукти що й стаціонарний, але трохи гірше справляється з коктейлями.

Не менш популярними на сьогодні вважаються комбіновані моделі, які мають вигляд занурювального блендера, але при цьому оснащені стаціонарною чашею з мотором.

Основні переваги блендерів

Блендер – це дійсно незамінний прилад, який знадобиться на кухні кожній сучасній господині. Використовуючи блендер можна отримати наступні переваги:

  • Виконує кілька функцій. Сучасні блендери здатні змішувати, збивати та подрібнювати. Таким чином ми можемо приготувати різні страви не докладаючи особливих зусиль.
  • Значно скорочує час приготування страв. Використання блендера значно економить час. Уявіть скільки часу потрібно було б витратити щоб подрібнити вручну лід. Потужний блендер зможе це зробити за кілька секунд.
  • Зручність у використання. Більшість сучасних блендерів повністю автоматизовані. Для того щоб почати процес приготування достатньо всього лиш натиснути одну кнопку. Далі блендер зробить все самостійно. Використання такої техніки приносить справжнє задоволення.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа