OSINT-розвідка виявила цікаву російську техніку біля Попасної (відео)

Російська техніка на північ від Попасної

3x Т-62М (один з імпровізованою верхньою кліткою для захисту від атаки Джавеліна)

1x Т-62

1 броньована ремонтно-евакуаційна машина БРЭМ-1

1х УАЗ-452 Буханка

Це все надзвичайно старі машини, Т-62, ймовірно, модель Обр.1960 року, побудована на початку 60-х років, Т-62М були модернізовані приблизно до 1983 року. Т-62М мають досить пристойні базові приціли нічного бачення, але без термічних пристроїв і дещо модернізовану систему керування вогнем для 115-мм гармати.

Коментарі:

Оча @aocha94 : У них майже напевно є Т-72, ​​можливо, модернізовані, але ці танки стоять на зберіганні і очевидно не в найкращому стані. Цілком імовірно, що Т-62 були лише трохи краще збережені і тому їх легше було прийняти на озброєння, а може, вони просто перебували на складах ближче до України.

Військовий оглядач @WarObserver14 : Відповідаючи на @Osinttechnical Радянський Союз використав танки Т-62 для придушення руху за свободу Чехословаччини у 1968 році. Це символ гноблення і послання Україні! (додає фото):

FVkhxAxVEAAlLT8

Брі @StellarEQ1 : Єдине повідомлення, яке він надсилає: «У нас закінчилися танки». За цим немає грандіозного повідомлення чи символіки. Їм просто б’ють дупи. Це дійсно так просто.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа