Організація закордонних українців запрошує приєднатися до місії закордонних спостерігачів

15 липня 2020 року Міжнародна неурядова організація „Координаційний ресурсний центр“ заявила про розгортання Міжнародної місії КРЦ зі спостереження за черговими місцевими виборами та моніторинґ за підготовкою до виборчого процесу.

Організація закордонних українців та друзів України „Міжнародна неурядова організація Координаційний ресурсний центр” (КРЦ) запрошує добровольців приєднатися до Міжнародної місії КРЦ зі спостереження за черговими місцевими виборами, першими місцевими виборами та проміжними виборами народного депутата України в ОВО № 208.

Акредитовані офіційні спостерігачі приєднаються до Міжнародної місії КРЦ, яка проходить в межах проєкту “КРЦ – корпус спостерігачів на виборах”.

“Запрошуємо всіх приєднатися до Міжнародної місії КРЦ”. Наша діяльність в Україні проходить в межах проєкту “КРЦ – корпус спостерігачів на виборах”, – повідомляє Голова Міжнародної місії КРЦ.

Місія КРЦ вже спостерігає за підготовкою до виборчого процесу, здійснює моніторинґ і надаватиме оцінку всім виборам в Україні, які призначено на 25 жовтня 2020 року.

Координаторкою місії КРЦ обрано Владиславу Полакову. Головою місії КРЦ є Олекса Мартінец, виконавчий директор КРЦ.

КРЦ приймає звернення від осіб, які 25 жовтня 2020 року:

  • прибудуть в Україну та бажають вести спостереження за ходом виборчого процесу;
  • тимчасово або постійно проживають в Україні та готові приєднатися до КРЦ Місії;
  • готові моніторити висвітлювання ходу виборчого процесу в приватних соцмережах та ЗМІ.

„Після заповнення анкети особи, яка пропонується добровольцем до Міжнародної місії КРЦ зі спостереження за виборами в Україні, з кандидатом зв’язується Координатор місії і тільки після співбесіди пропонує заповнити пакет документів, зокрема анкету за встановленою Центральною виборчою комісією України формою“, – зауважив Голова Міжнародної місії КРЦ.

Для того, щоб стати офіційним спостерігачем акредитованим ЦВК України, просимо заповнити цю анкету тут https://forms.gle/cn6Lvvrq7J8G5YuR9 або надіслати пропозицію на [email protected] не пізніше 4 жовтня 2020.

З усіма питаннями щодо Міжнародної місії КРЦ просимо звертатися до Владислави Полакової, координаторки Місії КРЦ або на е-адресу [email protected].

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа