Організація Оборони Чотирьох Свобід України закликала всіх українців прийти на вибори

oo4su

Нью Йорк,  26-го  Березня, 2019-го року

Україна Понад Усе !!!

31 березня 2019 пройдуть вибори президента України. Ці вибори є доленосними для нас Українців. З одного боку в країні продовжуєтся війна. Російський агресор захопив частину території нашої країни і назвав цю територію своєю. Мова іде про Крим. Цей самий агресор захопив і тимчасово окупував частину Луганської та Донецької областей. З другого боку, в середині країни йде шалений тиск на демократію, на про-демократичні сили, на виборців, на Українців, на волонтерів і на всіх нас.
Про-Російські сили намагаються всіляко дестабілізувати ситуацію і доказати світові і спеціально нам Українцям що ми не здатні самі керувати власною державою.
В цей складний час проходять вибори. З цього приводу Організація Оборони Чотирьох Свобід України закликає всіх Українців прийти на вибори і засвідчити своєю присутністю і тверезим вибором що ми здатні самі вибрати нашу владу, і що ми здатні прийняти відповідальність за наш вибір. Друзі, пам’ятайте що від вашого вибору залежить ваше і наше майбутнє. Від вашого вибору залежить не тільки ваше життя і добробут але і життя і добробут ваших внуків і правнуків.
Шановні Українці, коли ви ідете на вибори і власною рукою вибираєте своє майбутнє пам’ятайте про наступне:
Прочитайте і перегляньте виборчу позицію кожного кандидата.
Тверезо оцініть чи цей кандидат каже правду сам про себе.
Перегляньте що цей кандидат зробив до тепер і постарайтесь прослідкувати його майбутні кроки.
Пам’ятайте що ви вибираєте головнокомандувача збройних сил нашої держави.
Подивіться як цей кандидат ставися до нашої мови, культури та звичаїв.
Якою мовою буде спілкуватись президент України? Чи все знову повернеться до старих часів Януковича і його команди ?
Коли цей кандидати буде вибраний чи він поверне все в старі часи коли українська мова була гнана і переслідувана, нищена голодомором, тортурами і в’язницями ?
Не піддавайтесь маніпуляції і розберіться що є правда а що є простим “вкидом” неправдивої інформації в широкому просторі Інтернету та телебачення.

Шановні співвітчизники. Організація Оборони Чотирьох Свобід України закликає вас прийти і допомогти Україні вистояти в цих нелегких обставинах.

Україна Понад Усе !!!

Олесь  Стрільчук                             Богдан  Гаврилюк

Голова                                   Референт  Зовнішніх  Зв’язків

Головна  Управа   Організації  Оборони  Чотирьох  Свобід  України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа