Оптимістичний погляд на “гуманітарний конвой” Путіна

Що таке “гуманітарний конвой” Путіна?

1 Це демонстрація, що Путін вже не вважає “ЛНР” і “ДНР” суб’єктами переговорів щодо ситуації в Україні, і напряму без медведчуківських посередників почав спілкуватися з Києвом, як єдиною легітимною владою в Донбасі.

2 Це спроба Путіна перетворитися на міжнародного суб’єкта мирного врегулювання в Україні. “Гуманітарні конвої” з найманцями і зброєю не принесли результату Кремлю. Ліквідація бандформувань “ДНР” і “ЛНР”, які майже повністю складаються зараз з російських військовослужбовців – справа часу. Тепер Путін намагається знову стати пристойною людиною, і щоб до нього ставилися не як до загарбника, а як до політика, вирішив вислати гуманітарний вантаж. Цинізм надзвичайний – поки російські найманці знищують наші міста і вбивають українців, той, хто організовує їх злочинну діяльність, хоче передати жертвам російської агресії ковдри і тушонку.
3 Це означає провал проекту “ДНР” і “ЛНР” як квазідержавних утворень, визнаних Росією. А значить, широкомасштабного вторгнення російських військ не буде.

4 Це означає, що Путін дає сигнал Києву – знищуйте цей збройний гіркінско-Болотовський набрід – я не буду заперечувати.

5 Це означає, що тільки від України залежить швидкість знищення “злитої” Кремлем бандитської “Новоросії”.

6 Це означає, що російські бандформування почнуть від відкритої збройної боротьби переходити до прихованої ​​терористичної діяльності, щоб у Путіна залишався в руках інструмент прихованої дестабілізації ситуації в Донбасі.

7 Це означає, що Путін – ХУ..ЛО!

8 Слава Україні!

А тепер, для рівноваги, трохи песимістичного погляду на “гуманітарний конвой” від редакції Українського погляду.
9. Це означає, що Путін бачить військовий програш своєї операції в Донбасі і намагається законсервувати ситуацію, поки вона не дійшла до остаточної воєнної поразки. Тому спочатку взяття Луганська, потім гуманітарний конвой під контролем української армій. Український конвой. Утром стулья – деньги вечером. Спочатку роззброєння бойовиків, а потім – український конвой.
10. Слава Нації – Смерть Ворогам!
putin_err_20
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа