Опозиція погодила перших мажоритарників

Рада опозиційних сил Черкащини затвердила п’ятірку опозиційних кандидатів по мажоритарних округах. Про це повідомляє черкаське інтернет-видання “Про Головне”.

 За словами координатора об`єднаної черкаської опозиції Леоніда Даценка, на парламентських виборах по Черкаській області опозиціонери виставлятимуть кандидатів по квотному принципу: 4 округи віддається «Батьківщині», 2 – «Фронту змін», ще один – «Свободі».

 Кандидатами від “Батьківщини” стали Анатолій Бондаренко, Микола Булатецький та Володимир Гресь. Від «Фронту змін» – Андрій Юсов та Леонід Даценко.

 «Найближчим часом буде визначено всі прізвища. Ми також раді змінам, які відбулись у обласній організації партії Кличка «Удар», вітаємо її нового керівника і сподіваємось, що проведемо щодо кандидатів переговори і з «Ударом», — заявив Леонід Даценко.

 «Ми відкрито пропонуємо громадськості ознайомитись з усіма нашими кандидатами, візьмемо участь і у громадському обговоренні в рамках ініціативи «Чесно», щоб черкащани побачили, хто ті люди, кого ми висуваємо, яку вони мають власність, чим займаються, яку тримають позицію. Котів у мішках у нас не буде», — наголосив Даценко.

 Нагадаємо, ймовірними кандидатами раніше називалися також депутати обласної ради від «Батьківщини» Олександр Сінгаєвський та Світлана Трофімова.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа