Олександр Палій: “лічильна комісія” вчинила державний злочин

Олександр Палій
National University of Kyiv-Mohyla Academy
Шановні друзі!

Поступово прояснюється ситуація з фальсифікацією сьогоднішнього голосування. Як виявилося, з регіоналів збирали підписи лише за реєстрацію, тобто протоколів голосування не велося.

Тобто, “збирали на озеленення території, а встановили атомну бімбу”.

Також не було рішення за зміну способу голосування – а воно обов”язкове.

Ну і повторюся з рештою аргументів:

Звертаю Вашу увагу на те, що НІЯКОГО легітимного голосування парламенту по законах, що обмежують права громадян, сьогодні НЕ БУЛО.

1) По-перше, не було не те що 235, а 226 голосів руками – що легко перевіряється відеозйомкою. Тому “лічильна комісія” вчинила державний злочин.

2) По-друге, ніякі “потім” зібрані підписи депутатів нічого не значать, через те, що Конституція (стаття 84) чітко твердить:

“Стаття 84. Рішення Верховної Ради України приймаються ВИКЛЮЧНО на її пленарних засіданнях ШЛЯХОМ ГОЛОСУВАННЯ.

Голосування НА ЗАСІДАННЯХ Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України ОСОБИСТО”.

3) По-третє, Стаття 22 Конституції України чітко твердить:

“Стаття 22. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ЗВУЖЕННЯ ЗМІСТУ ТА ОБСЯГУ ІСНУЮЧИХ ПРАВ І СВОБОД”.

4) По-четверте, нарешті, у нашій Конституції є чудова стаття 8, за якою “Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і ПОВИННІ відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується”.

5) По-п”яте, як твердить стаття 5 Конституції, “Ніхто не може узурпувати державну владу” – ні президент, ні Верховна Рада, ні суд, ні міліція. Тому, шановні друзі, будь-яке застосування цих “законів” буде узурпацією, яка має бути зупинений всіма доступними методами.

Спроби будь-якого застосування цих “законів” мають розглядатися як замах на конституційний лад і виконання злочинних наказів, хоча за Конституцією України “Стаття 60. Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність”.

Від підпису Януковича і Рибака не залежить рівно нічого – бо легітимного голосування парламенту НЕ БУЛО.

Тому, що далі? Далі – ми живемо за Конституцією, яка зокрема, забезпечує свободу мирних зібрань і стверджує, що “Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є ОБОВ”ЯЗКОМ громадян України. і за Конституцією приводимо до тями узурпаторів.

Головне – НЕ БОЯТИСЯ. Наш народ не боїться, і опозиція має довести, що вона гідна народу.

БО ЯКЩО МИ ЗАРАЗ ЗЛЯКАЄМОСЯ, ТО БОЯТИМУТЬСЯ І ДІТИ, І ОНУКИ І ПРАВНУКИ ТИХ, У КОГО ВОНИ БУДУТЬ.

БО РЕЖИМ, ЯКИЙ НАМАГАЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ БАНДА, БУДЕ ЗНАЧНО ЖОРСТОКІШИЙ НАВІТЬ ЗА БІЛОРУСЬКИЙ, БО ЙОМУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВОЮВАТИ З БІЛЬШІСТЮ КРАЇНИ.

Тож, як ми самі захистимо наші права, захищаючи Конституцію, так і жити будемо.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа