Олег Медуниця: «Жорсткі санкції – кожному, хто голосував за антинародні закони 16 січня»

1450335_554441957970682_831003174_nНародний депутат України Олег Медуниця вважає правильним рішення опозиції, яке її лідери озвучили в п’ятницю, про необхідність добиватися у Заходу санкцій проти режиму Януковича.

«В нинішній політичній ситуації є цілком правильним добиватися введення персональних та колективних санкцій з боку країн ЄС, США, Канади, Австралії проти всіх, хто причетний до режиму Януковича», – каже народний депутат.

«Санкції повинні включати арешт активів, які причетні до режиму бізнесмени отримали в злочинний спосіб, заморозку банківських рахунків, візові санкції, оголошення українських чиновників персонами нон-грата в країнах Заходу».

«Кожен, хто голосував за антиконституційні, антидемократичні закони, мають зрозуміти, що до Америки та країнах ЄС, де вони люблять відпочивати, де тримають свої гроші і навчають своїх дітей, їх більше не пустять, що вони не зможуть вести там бізнес і купляти майно. За спробу ввести в Україні авторитаризм будуть відповідати всі, хто голосував 16 січня за злочинні закони, а також керівники основних промислових груп, до яких мають відношення ці депутати. Жорсткі санкції з боку заходу мають пришвидшити процес падіння режиму Януковича, тому і українці на євромайданах, і закордонне українство мають добиватися якнайшвидшого введення таких санкцій», – наголосив Олег Медуниця.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа